Blue Point: via  XXVIII Aprile 19,

12100 Cuneo (CN)

bluepointbianco

facebook
instagram
whatsapp
messenger
telegram
phone

Blue Point: via  XXVIII Aprile 19,

12100 Cuneo (CN)

E-mail:

info.bluepoint.cn@gmail.com

 

 

Numri i TVSH-së: 03886970049 

Pec: morandiroberta@pec.it

Kjo faqe është krijuar nga Robymo74

Numri i TVSH-së: 03886970049 

Pec: morandiroberta@pec.it

Telefon: (+39) 0171 324442     

Celular: (+39) 333 4990827

 

 


facebook
whatsapp
messenger
telegram
phone
foursquare
images4trasp

      Përkthim verbale

Përkthyes të aftë dhe profesionistë për të komunikuar me botën!

Përkthyesit tanë janë të përgatitur për të zhvilluar negociata me operatorët e huaj që vizitojnë qëndrimin tuaj, duke marrë një pjesë aktive në problemet e kompanisë.

Interpretuesit të aftë për të zhvilluar negociatat tuaja me kompani dhe operatorë ndërkombëtarë me profesionalizëm dhe efektivitet.

 

Përkthyes me trajnim specifik gjuhësor që mund të punojnë në stendat për përkthim të njëkohshëm gjatë takimeve ndërkombëtare (përkthyesi flet ndërsa ai i gjuhës burimore është ende duke folur).

 

Kemi përkthyes me një përgatitje të plotë terminologjike, të aftë të merren me ndonjë temë të një takimi ndërkombëtar (në interpretim të njëpasnjëshëm, përkthyesi fillon të flasë pasi folësi i gjuhës burimore të ketë mbaruar së foluri).

dictionaries
contattaci
Create Website with flazio.com | Free and Easy Website Builder