sfondo2
sfondo2
sfondo2

blue point trasp

Blue Point 

di Morandi Roberta

Ku ndodhemi

Kontaktet

sberleffo-white
sberleffo-white
sberleffo-white


Telefoni (+39) 0171 324442
Celular (+39) 333 4990827
info.bluepoint.cn@gmail.com
P. IVA  03886970049 
PEC morandiroberta@pec.it

ORARI I HAPJES

Mëngjesi: me termin
Pasdite: 14:00 - 18:30
Die: Mbyllur

Via XXVIII Aprile 19

 12100 Cuneo (CN) - Italy

pxb_6761846_ea2327a1271d0319a42712442f01b92b

facebook
telegram
whatsapp

PËRKTHIME SHËRBIMESH

Sektori i kohes së lirë

pxb_3240766_40385ee477598d1b15a87b4474f57927

Përkthimet në sektorin e kohes së lirë luajnë një rol kyç në lidhjen e markave ndërkombëtare me audienca të ndryshme.
Agjencia jonë e përkthimit ofron shërbime të specializuara për fushat e mëposhtme: modë, dizajn, ushqim dhe pije, turizëm dhe kozmetikë.

pxb_3083453_9a65708930602d23bb5a068c0ffeff29
pxb_2732939_ef0fd8b667fa7c2ce64898d4dcbb4c3d
pxb_2569257_70cb255d4c406e3f330076fc9d28b7d6
pxb_2714675_c178962e98cf41ed0e2d2358c9c9f89b
pxb_4993471_1e00dd8b3940524cd4d15ce4287f1102

Përkthime

Moda.

 

Në industrinë e modës, përkthyesit tanë ekspertë punojnë në përkthimet e katalogëve, përshkrimet e produkteve, përmbajtjen e faqes në internet dhe më shumë.

 

Ne garantojmë një përkthim që kap stilin dhe elegancën e produkteve tuaja, duke ruajtur integritetin e mesazhit të markës dhe duke ju lidhur me klientët nga e gjithë bota. 

 

 

Përkthime

Kozmetikë.

 

Në fushën e kozmetikës, ne përkthejmë etiketat e produkteve, udhëzimet e përdorimit, përshkrimet e përbërësve dhe më shumë.

 

Përkthyesit tanë të specializuar sigurojnë që tekstet të pasqyrojnë efektivitetin dhe elegancën e produkteve tuaja kozmetike, duke i lejuar konsumatorët të kuptojnë plotësisht karakteristikat dhe përfitimet e tyre.

 

 

Përkthime

Ushqim & Pije.

 

Në sektorin e ushqimit dhe pijeve, ne ofrojmë përkthime të menusë, etiketa ushqimore, përshkrimeve të recetave dhe më shumë.

 

Ne sigurohemi që përkthimet të pasqyrojnë kulturën dhe traditat e kuzhinës, duke lejuar që produktet tuaja të tërheqin dhe të angazhojnë audiencën e synuar.

Përkthime

Dizajn.

 

Për sa i përket dizajnit, ne kujdesemi për përkthimin e prezantimeve, broshurave, paketimit dhe më shumë.

 

Përkthyesit tanë të specializuar sigurojnë që mesazhi juaj krijues dhe inovativ të përcillet me saktësi dhe ndikim në tregun ndërkombëtar.

 

Përkthime

Turizmi.

 

Kur bëhet fjalë për turizmin, ne ofrojmë përkthime të guidave turistike, broshurave informuese, përmbajtjeve të uebsajteve të udhëtimit dhe më shumë.

 

Përkthyesit tanë të specializuar të industrisë së udhëtimit janë të përkushtuar për të krijuar përkthime tërheqëse që kapin thelbin e destinacioneve dhe ofrojnë një përvojë tërheqëse për vizitorët e mundshëm.

Besojini agjencisë sonë të përkthimit për të marrë shërbime profesionale në sektorin e kohës së lirë.

 Përkthyesit tanë të specializuar garantojnë një përkthim të saktë dhe krijues të përmbajtjes suaj në sektorët e modës, dizajnit, ushqimit dhe pijeve, turizmit dhe kozmetikës.