sfondo2
sfondo2
sfondo2

blue point trasp

Blue Point 

di Morandi Roberta

Ku ndodhemi

Kontaktet

sberleffo-white
sberleffo-white
sberleffo-white


Telefoni (+39) 0171 324442
Celular (+39) 333 4990827
info.bluepoint.cn@gmail.com
P. IVA  03886970049 
PEC morandiroberta@pec.it

ORARI I HAPJES

Mëngjesi: me termin
Pasdite: 14:00 - 18:30
Die: Mbyllur

Via XXVIII Aprile 19

 12100 Cuneo (CN) - Italy

pxb_1236578_5810fd9f620c926724204958fa655327

facebook
telegram
whatsapp

PËRKTHIME TEKNIKE

Fusha teknike

pxb_2791677_91979ab4646a1bdfe0700f7e2b800ae3

Përkthimet në sektorin teknik luajnë një rol themelor në garantimin e komunikimit të saktë dhe efektiv në fushën e mekanikës dhe automatizimit, inxhinierisë dhe inxhinierisë së impianteve

Agjencia jonë e përkthimit ofron shërbime të specializuara për të përmbushur nevojat e këtyre fushave. Në sektorin e mekanikës dhe automatizimit, përkthyesit tanë ekspertë punojnë në përkthime të manualeve teknike, specifikimeve të produktit, vizatimeve teknike, dokumentacionit të makinerive dhe më shumë. 

 

Ne garantojmë një përkthim të saktë të kushteve teknike dhe udhëzimeve për përdorim, duke ruajtur integritetin e informacionit teknik dhe duke siguruar kuptimin e saktë të produkteve dhe proceseve.

 

 

Për sa i përket inxhinierisë dhe inxhinierisë së impianteve, ne kujdesemi për përkthimin e projekteve inxhinierike, diagrameve e impianteve, dokumentacioneve teknike dhe raporteve të ekspertëve


Përkthyesit tanë të specializuar në këtë sektor sigurojnë që tekstet të përkthehen me saktësi, duke marrë parasysh rregulloret specifike dhe terminologjitë teknike specifike për këtë sektor.

pxb_2905361_e9725566f0ed05ccf70247ced5581267