sfondo2
sfondo2
sfondo2

blue point trasp

Blue Point 

di Morandi Roberta

Ku ndodhemi

Kontaktet

sberleffo-white
sberleffo-white
sberleffo-white


Telefoni (+39) 0171 324442
Celular (+39) 333 4990827
info.bluepoint.cn@gmail.com
P. IVA  03886970049 
PEC morandiroberta@pec.it

ORARI I HAPJES

Mëngjesi: me termin
Pasdite: 14:00 - 18:30
Die: Mbyllur

Via XXVIII Aprile 19

 12100 Cuneo (CN) - Italy

uomini-e-donne-che-indossano-maschere-stanno-e-leggono-in-biblioteca.jpeg

facebook
telegram
whatsapp
libri-e-fantasia-still-life.jpeg

Përkthime të manualeve

Përkthimi i manualeve kërkon saktësi ekstreme dhe një kuptim të plotë të përmbajtjes teknike nga ana e përkthyesit.

sfondo2

Është thelbësore që përkthyesi të jetë kompetent jo vetëm në gjuhët burimore dhe të synuara, por edhe në fushën specifike të cilës i përket dokumenti. Kjo siguron që terminologjia teknike të dalë e përkthyer saktë dhe mesazhi të jetë i kuptueshëm për audiencën e synuar.

Përkthimi i manualeve është një proces kritik për të mundësuar kuptimin dhe përdorimin e saktë të produkteve, makinerive dhe shërbimeve nga përdoruesit në të gjithë botën. Siguron që udhëzimet të jenë të qarta, koncize dhe t'u përmbahen kërkesave specifike të vendit të destinacionit, duke kontribuar kështu në përdorimin korrekt të produkteve dhe sigurinë e përdoruesve.
 

sfondo2