sfondo2
sfondo2
sfondo2

blue point trasp

Blue Point 

di Morandi Roberta

Ku ndodhemi

Kontaktet

sberleffo-white
sberleffo-white
sberleffo-white


Telefoni (+39) 0171 324442
Celular (+39) 333 4990827
info.bluepoint.cn@gmail.com
P. IVA  03886970049 
PEC morandiroberta@pec.it

ORARI I HAPJES

Mëngjesi: me termin
Pasdite: 14:00 - 18:30
Die: Mbyllur

Via XXVIII Aprile 19

 12100 Cuneo (CN) - Italy

microphone-g87c6b888b_1920.jpeg

facebook
telegram
whatsapp

PËRKTHIME REKLAMASH

Sektori i marketingut dhe komunikimit

domenico-loia-hgv2tfoh0ns-unsplash.jpeg

Përkthyesit tanë të gjuhëve amtare, shumë të trajnuar sigurojnë që faqja juaj e internetit ose dyqani online të përkthehet me saktësi, duke ruajtur stilin, qëndrueshmërinë dhe qartësinë e mesazhit tuaj origjinal.

pxb_606763_6451c5983237e0b53ace3bf39cb8e5fb

Përveç përkthimit të tekstit, ne jemi në gjendje të përshtasim ndërfaqen e përdoruesit, menutë e navigimit dhe përmbajtjen multimediale për të ofruar një përvojë cilësore dhe të lokalizuar të përdoruesit..


Ne jemi gjithashtu të përkushtuar për të përmbushur afatet tuaja dhe për të ofruar shërbim të shpejtë dhe efikas. 

 

Ne e kuptojmë rëndësinë e lançimit të faqes tuaj të internetit ose platformës së e-commerce në tregun ndërkombëtar, ndaj ne bëjmë çmos që përkthimet t'i dorëzojmë në kohë.