sfondo2
sfondo2
sfondo2

blue point trasp

Blue Point 

di Morandi Roberta

Ku ndodhemi

Kontaktet

sberleffo-white
sberleffo-white
sberleffo-white


Telefoni (+39) 0171 324442
Celular (+39) 333 4990827
info.bluepoint.cn@gmail.com
P. IVA  03886970049 
PEC morandiroberta@pec.it

ORARI I HAPJES

Mëngjesi: me termin
Pasdite: 14:00 - 18:30
Die: Mbyllur

Via XXVIII Aprile 19

 12100 Cuneo (CN) - Italy

pxb_6603120_a4eaa1ef9bc3a205d47b621b2bb8caab

facebook
telegram
whatsapp

PËRKTHIMET DIGJITALE

Media dhe industria
e argëtimit

pxb_4004849_d1883bee765e135b7cc461ecd70cdf43

Përkthimet për industrinë e medias dhe argëtimit janë thelbësore për të arritur një audiencë ndërkombëtare dhe për të siguruar komunikim efektiv në lojëra, marketing dhe përmbajtje multimediale.

Agjencia jonë e përkthimit ofron shërbime të specializuara përkthimi për të përmbushur nevojat e kësaj industrie dinamike.

Kur bëhet fjalë për lojërat, përkthyesit tanë ekspertë sigurohen që tekstet në lojë të përkthehen me saktësi, duke ruajtur historinë, tonin dhe atmosferën origjinale.

Agjencia jonë e kupton rëndësinë e ruajtjes së konsistencës së markës dhe integritetit të përmbajtjes gjatë procesit të përkthimit në industrinë e medias dhe argëtimit.

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë përkthime me cilësi të lartë që i përshtaten nevojave tuaja specifike, duke siguruar një përvojë të qetë dhe tërheqëse të konsumatorit për audiencën tuaj ndërkombëtare.

 

Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona dhe për të diskutuar nevojat tuaja specifike.

pxb_4970616_e9af38649ba67b79a0b2a6a10f0f5962

Ne jemi gati të bashkëpunojmë me ju për të siguruar përkthimin më cilësor të përmbajtjes së lojërave tuaja, marketingut dhe multimedias.