sfondo2
sfondo2
sfondo2
rosah.jpeg

blue point trasp

Blue Point 

di Morandi Roberta

Ku ndodhemi

Kontaktet

sberleffo-white
sberleffo-white
sberleffo-white


Telefoni (+39) 0171 324442
Celular (+39) 333 4990827
info.bluepoint.cn@gmail.com
P. IVA  03886970049 
PEC morandiroberta@pec.it

ORARI I HAPJES

Mëngjesi: me termin
Pasdite: 14:00 - 18:30
Die: Mbyllur

Via XXVIII Aprile 19

 12100 Cuneo (CN) - Italy


facebook
telegram
whatsapp

 

Blue Point

AGJENCIA PËR PËRKTHIM

sfondo2 - copia

Mirë se vini

Mirësevini në Agjencinë e Përkthimit Blue Point, partneri juaj i besueshëm për të plotësuar të gjitha nevojat tuaja gjuhësore!


 

Ne jemi të specializuar në përkthim profesional në dhe nga një gamë e gjerë gjuhësh, duke përfshirë anglisht, frëngjisht, gjermanisht , spanjisht, portugalisht, rusisht, polonisht, holandisht, kinezisht, shqip, rumanisht dhe arabisht.


 

Përkthyesit tanë të gjuhëve amtare përkatëse janë tejet të kualifikuar dhe të gatshëm të sigurojnë garancinë dhe saktësinë maksimale si dhe mirëkuptimin kulturor të nevojshëm për të gjitha përkthimet tuaja.
 

 

 

Ne e dimë se sa thelbësore është ruajtja e integritetit dhe efektivitetit të mesazhit tuaj gjatë procesit të përkthimit dhe punojmë me zell për të ruajtur kuptimin origjinal duke respektuar hollësitë gjuhësore dhe kulturore.

 

Qofshin keto, dokumente ligjore, kontrata tregtare, faqe interneti, materiale promovuese, manuale teknike apo çdo lloj tjeter teksti, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë përkthime të sakta, në kohë dhe me cilësi të lartë.

 

Ne jemi të vetëdijshëm për rëndësinë e afateve dhe përpiqemi t'i respektojmë ato pa cënuar cilësinë e punës.

sfondo

Roberta Morandi

Shërbimet kryesore

Përkthim i certifikuar ose nën betim

martelletto-di-legno-e-libri-sul-tavolo-di-legno.jpeg
sberleffo

Përkthime të certifikuara ose nën betim janë përkthime që bëhen zyrtare nëpërmjet një betimi të bërë para një zyrtari publik

Përkthimi

i certifikuar

persona-che-utilizza-un-certificato-di-sigillo-di-cera-offuscata.jpeg
sberleffo

Një përkthim i certifikuar është një përkthim i vërtetuar që i bashkëngjitet një certifikate  me nënshkrimin dhe vulën e përkthyesit zyrtar 
 

Apostila dhe legalizimet

sitting-human-woman-workplace-paper.jpeg
sberleffo

Legalizimi dhe apostili janë dy procedura që përdoren për të vërtetuar vlefshmërinë e dokumenteve të lëshuara në një vend të huaj dhe për t'i bërë ato të njohura ligjërisht në një vend tjetër

Përkthime të zakonshme

woman-working-office.jpeg
sberleffo

Ne jemi partnerë me kompani për dokumente ligjore, kontrata tregtare, faqe interneti, materiale promovuese, manuale teknike ose lloje të tjera teksti

Sektori i përkthimeve

rendering-3d-di-elementi-idrauliciarnel-hasanovic-mnd-rka1o0q-unsplash2attrezzatura-futuristica-per-videogiochi-illuminata-nell-ia-generativa-del-nightclubprimo-piano-dottore-che-tiene-cuore-rossoanh-nguyen-kca-c3f_3fe-unsplashmartello-da-tribunale-e-libri-giudizio-e-concetto-di-legge
pxb_1190254_4904482184dd73b5dedbf98058e1df4d

Pikat tona të forta

pxb_1190254_4904482184dd73b5dedbf98058e1df4d

Pikat tona të forta
Highlight di Blue Point
 

 • Ne ofrojmë mbështetje të integruar shumë-gjuhëshe, një pikë e vetme kontakti për të gjitha përkthimet edhe nëse janë në gjuhë krejtësisht të ndryshme 
   
 • Shërbim në kohë të shkurtër
   
 • Falë bashkëpunëtorëve tanë ne mundemi, për çdo   sektor specializimi, të ofrojmë përkthime të sakta në një kohë të shkurtër
   
 • Respektimi i afateve dhe privatësisë
   
 • Qartësia dhe thjeshtësia në dhënien e informacionit të duhur
   
 • Disponueshmëria dhe disponueshmëria

Vlerësimet e klientëve

vertical-shot-foamy-waves-atlantic-ocean-near-nazare-municipality-portugal.jpegbeach-g95f831b03_1280.jpeggodafoss-gc366c640b_1280.jpegnight-g55476c8f8_1280.jpeg
Giulia Parola
3 muaj më parë
Zonja Roberta ishte shumë efikase, e shpejtë dhe profesionale në përkthimin dhe vërtetimin e disa dokumenteve universitare që më duheshin urgjentisht për një bursë. Ajo bëri dokumentet brenda pak ditësh dhe ishte shumë e dobishme, duke iu përgjigjur shpejt dhe qartë emaileve.

Shembuj të dokumentave

të përkthyera

vuotoblue-point-presentazione-grafiche_pagina_04.jpegindicatore-della-holding-della-mano-del-primo-piano.jpegpxb_2217669_df0b3c99e222219aafb4ed5fea7b8d4c.jpeg25489-1602748461.jpegpxb_2317654_8df3a25dd40626731e1dcfb34a2542df.jpegpatentebrasiliana-1604312655.jpegtraduzione-semplice-1604911418.jpegesempio-certificato-penale-russo-da-tradurre-1604312672.jpeg29295med-1604910205.jpegpxb_958716_3848a54621d9568fe6243fdb0e147546.jpegseduto-a-scrivere-donne-brainstorming-partecipazione-del-soggetto.jpegpatente-di-guida-1604312651.jpegbef85652e31a502f1e5b31c723fbc531-1604312666.jpeglarge-1604312661be-cc-new-retro-1604910321.jpeg