sfondo2
sfondo2
sfondo2

blue point trasp

Blue Point 

di Morandi Roberta

Ku ndodhemi

Kontaktet

sberleffo-white
sberleffo-white
sberleffo-white


Telefoni (+39) 0171 324442
Celular (+39) 333 4990827
info.bluepoint.cn@gmail.com
P. IVA  03886970049 
PEC morandiroberta@pec.it

ORARI I HAPJES

Mëngjesi: me termin
Pasdite: 14:00 - 18:30
Die: Mbyllur

Via XXVIII Aprile 19

 12100 Cuneo (CN) - Italy

blue-point-presentazione-grafiche_pagina_02.jpeg

facebook
telegram
whatsapp

Shërbime në mbështetje të përkthimit të betuar ose të noterizuar
 

tw-12

Je në faqen e duhur nëse je duke kërkuar një përkthyes të betuar në Cuneo.
Agjencia jonë e përkthimeve është e specializuar në përkthimin e betuar (noterizimin)
të dokumenteve që destinohen jashtë vendit dhe që vijnë nga jashtë.

Ofruam shërbimin e përkthimeve të betuaraCuneo në gjykatën e qytetit.


Përgatisim përkthime të betuara të dokumenteve me vlerë ligjore dhe të të gjithë dokumenteve që mund të kenë nevojë për një përkthim të betuar nga një përkthyes profesionist.

uomo-d-affari-oberato-di-lavoro-sepolto-tra-le-scartoffie-sulla-scrivania-generata-dall-intelligenza-artificiale.jpeg
 • Përkthime të betuara të akteve gjyqësore
   
 • Përkthim i betuar i diplomave, pergamenteve të diplomës, çertifikatave të diplomës me provimet e kryera, përkthim i betuar i titujve të studimit për pjesëmarrje në doktoratura, master; përkthim i betuar për njohjen e titujve të studimit ndërmjet vendeve të Bashkimit Evropian.
   
 • Përkthim i betuar i dokumentacionit që lidhet me regjistrimin në Urëdhra profesionale.
   
 • Përkthim i betuar i çertifikatave të gjendjes civile dhe regjistrave civilë, çertifikatave të regjistrit gjyqësor, çertifikatës së barrës së pezull, çertifikatave penale të ardhura nga jashtë për marrjen e shtetësisë.
   
 • Përkthim i betuar i lejeve, vendimeve të divorcit, çertifikatave dhe ekstrakteve të lindjes dhe martesës.
   
 • Përkthim i betuar i akteve noteriale: përkthim dhe legalizim i prokurave, testamenteve, kontratave të shitblerjes, statuteve dhe dokumenteve të themelimit të shoqërive, dokumentacionit shoqëror.
   
 •  Përkthim i betuar i ekspertizave dhe dokumentacionit mjekësor (kartelat klinike, çertifikatat mjekësore, raportet dhe ekzaminimet mjekësore, procesverbalet e ndihmës së shpejtë). 
   
 • Përkthim i betuar i dokumenteve për praktikat e automjeteve libreta/carta di circolazione, përkthim i patenteve, trasferimeve të pronësisë. 
   
 • Përkthim i betuar i dokumenteve për imigracion dhe për bashkimin familjar dhe kërkesë për shtetësi. 
   
 • Përkthim i dokumenteve për kërkesën e shtetësisë “JUS SANGUIS”.